Rólunk

A folyamatos fejlesztés, fejlődés és az igényes szakmai munka eredményeként ügyfeleink felügyeleti szervei ismerik és elismerik munkánkat, állandó megbízással, folyamatos szolgáltatás mellett országos ügyfélkörrel rendelkezünk.

Jelenlegi szakterületeink közé tartozik az IT, IT biztonság, adatvédelem, megfelelőség-biztosítás

A ProCons Vezetési Tanácsadó és Minőségfejlesztési Kft. 2001. tavaszán alakult, az informatikai biztonság és az információbiztonság megnövekvő szerepével egyidejűleg.

Több, mint 20 éves múltunk, folyamatos fejlődésünk alapja, hogy nem projektcégként, munkánként változó személyi körrel dolgozunk, szakembereink saját alkalmazottaink és belső képzéseink során értékké tesszük a megszerzett tudást, tapasztalatot, egyedi látásmódot munkavállalóink számára. Napjainkra tíz ISMS (Information Security Management System) felkészítő/ auditor munkavállalóval, CISA minősítésű auditorral, igazságügyi szakértővel, saját főállású jogásszal rendelkezünk. 2015 óta cégünk bejegyzett igazságügyi szakértő szervezet.

Szervezetfejlesztés mellett a tevékenységünk szakterületeit is folyamatosan fejlesztjük, jelenlegi szakterületeink közé tartozik az IT, IT biztonság, adatvédelem, megfelelőség-biztosítás (compliance).

Legnépszerűbb szolgáltatásaink az IT biztonsági felülvizsgálat, IT rendszer auditálás, IT biztonsági szakértői támogatás, Adatvédelmi szakértői tanácsadás, Információbiztonsági felelős (IBF, CISO) és Adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok önálló ellátása.

IT területen állandóságról nem beszélhetünk. Minden változás esetén tapasztalhatjuk, hogy minden mindennel összefügg. Emiatt fontos a komplex látásmódunk, mely segít a kockázatok felismerésében és ezáltal az ügyfeleink számára előre egyértelművé tudjuk tenni, hogy milyen változtatás, milyen kockázatokat hordoz. Mi átlátjuk ügyfeleink informatikai rendszerét, illetve annak működését és elő tudjuk segíteni ügyfeleink ésszerű kockázatvállalását.

ISO9001, és ISO27001 szabványok szerint végezzük munkánkat. Az információbiztonság irányítási rendszerünk az informatikai és információbiztonsági tanácsadás során az ügyfél és szervezeti információk biztonságos kezelésére, vagyis minden, a ProCons Kft.-hez beérkező, általa megismert információra vonatkozik.

A folyamatos fejlesztés, fejlődés és az igényes szakmai munka eredményeként ügyfeleink felügyeleti szervei ismerik és elismerik munkánkat, állandó megbízással, folyamatos szolgáltatás mellett országos ügyfélkörrel rendelkezünk. A munkánk során több, mint 300 ügyfélnek, 1000 városban, településen végeztünk és végzünk tanácsadást ma is. Működésünk technikai hátterét a kecskeméti, pécsi, és budapesti irodáinkon kívül tíz gépkocsi biztosítja.

Célunk, hogy szolgáltatásaink eredményeképpen az ügyfeleink IT rendszereinek üzemeltetése, illeszkedjen a jogszabályi és szervezeti, illetve munkafolyamati követelményekhez, elvárásokhoz és minimális kockázatvállalás jellemezze az IT és IT területet érintő jogi környezetben folyamatos megjelenő változtatásokat.

Kérdése van az IT vagy az adatvédelmi területet illetően, lépjen velünk kapcsolatba!